ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

                
Подаръчният ваучер на БИЗНЕС ТРАВЪЛ МЕНИДЖМЪНТ е един незабравиморигинален и интересен подарък за любим човек, приятел, познат, роднина или колега. Ваучерът представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи предплатена туристическа услуга за хотелско настаняване в страната и чужбина, почивка, самолетен билет, екскурзия, круиз или друга услуга, предлагана от фирмата. Той  може да бъде заявен по електронен път или лично на място.  Заплащането  му става по банков път. Подаръчният ваучер може да бъде:
 
ВАУЧЕР ЗА КОНКРЕТНА ТУРИСТИЧЕСКА УСЛУГА
За закупуването на ваучер за подарък за конкретна туристическа услуга е необходимо да изберете дестинация, която се вписва във ваучера, вида на услугата, периода на пътуването, както и да се предоставят данни за пътуващия и да се заплати стойността на услугата.
Валидността на ваучера е обвързана с избраните дати на пътуване.

 
ВАУЧЕР ЗА ОПРЕДЕЛЕНА СТОЙНОСТ
При избор на подаръчен ваучер на определена стойност е необходимо да бъде посочена и заплатена конкретната сума, която се вписва във ваучера.
В случай, че стойността на ваучера е по-малка от цената на заявената услуга, разликата до пълния размер се доплаща от потребителя
В случай, че стойността на ваучера е по-голяма от цената на заявената услуга, разлика НЕ се възстановява
Ваучерът се използва от неговия получател като платежно средство за предлагана от Бизнес Травъл Мениджмънт туристическа услуга.
Самият ваучер е поименен, на определена стойност и не може да се преотстъпва, както и не подлежи на осребряване.
Подаръчният ваучер е с валидност 1 година от датата на издаване. След изтичане валидността на ваучера, същият не може да бъде използван.

ОБЩИ УСЛОВИЯ
  • Подаръчният ваучер не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.  
  • В случай на кражба или загуба, подаръчният ваучер не може да се преиздава.
 
 

Наши партньори