Вашата оценка

Ananda Homes

Ananda Homes
Вид транспорт
Самолет
Град/Курорт
Kassandra, Гърция

Местоположение: Pefkochori Chalkidiki Kassandra

Ananda Homes се състои от два напълно реновирани апартамента, които имат еднакво разпределение и декорация. И двата апартамента са за 4 до 5 човека. Високата естетика доминира в цялото място, съчетавайки минималното с романтичното настроение. Кубичните линии на мебелите предлагат перфектната геометрия, идеална за организацията на апартаментите.

 

Удобно местоположение

The Ananda Homes се намира в Торонеския залив, в Пефкохори Халкидики. Заобиколено от величествена борова гора, село Пефкохори напълно хармонира с уникалната земя на първия полуостров Халкидики, която улавя всички забележителности. Зеленият цвят на природата и синият цвят на морето създават уникална съвкупност, необходима за безгрижните почивки.

 

До морето

В края на градината, там, където тревата е на път да докосне пясъка, има две специално проектирани палуби, по една за всеки апартамент, и двете напълно обзаведени. Ananda Homes ви помага да осъществите мечтата си чрез разходки в очарователни пейзажи, риболов и контакт с морето, забавления и забавления.Hotel Services:
  • Airport / Port Transfer Service
  • Cleaning and linen change
  • Parking Area
  • Wi-Fi Internet AccessКарта:
GPS Координати:
LAT: 39.985343933105
LON: 23.62890625Наши партньори