Вашата оценка

ЕДНА НЕЗАБРАВИМА НОВА ГОДИНА НА ОСТРОВ ТЕНЕРИФЕ - КАНАРСКИ ОСТРОВИ: 28.12.23- 02.01.24

Вид транспорт
Самолет
Дестинация
КАНАРСКИ ОСТРОВИ, ИСПАНИЯ
Продължителност
6 дни / 5 нощувки
Дати на отпътуване
28.12.2023
Оферта № П602

от 1642.90 лв.
  • Хотели
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
Изберете хотели за резервация по програмата
Програма
ТЕНЕРИФЕ -  КАНАРСКИ ОСТРОВИ:
Една незабравима Нова година: 28.12.23- 02.01.24г

 
Директен чартърен полет до приказните места на Канарските острови. Невероятния субтропичен климат предразполага желаещите за посетят тези прекрасни места целогодишно. Тенерифе е един от най-популярните острови на който постоянно се организират различни събития, нестихващ нощен живот и различни забавления.
Въпреки това за всички, които обичат приключенията и разнообразието има възможност за допълнителни и много интересни екскурзии и до останалите острови. Фантастична храна и прекрасния климат са емблемата на това прекрасно място
1 ви ден
Излитане от летище София с директен чартърен полет на авиокомпания България Еър.
Кацане на летище Los Rodeos-Тенерифе и посрещане от представител на Аква Тур след което следва трансфер до предварително избраният от вас хотел. Настаняване. Свободно време или по-желание допълнителна екскурзия. Нощувка
2 ри ден
Закуска. Свободно време. Възможност за включване в допълнителна екскурзия определена в този ден и по-предварително записване в офиса на Аква Тур.
3 ти ден
Закуска. Свободно време. Възможност за включване в допълнителна екскурзия определена в този ден и по-предварително записване в офиса на Аква Тур.
4 ти ден
Закуска. Свободно време. Възможност за включване в допълнителна екскурзия определена в този ден и по-предварително записване в офиса на Аква Тур. НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ.
5 ти ден
Закуска. Свободно време. Възможност за включване в допълнителна екскурзия определена в този ден и по-предварително записване в офиса на Аква Тур.
6 ти ден
Закуска. Свободно време през, което ще имате възможност да се разходите, да закупите сувенири и подаръци преди да отпътувате обратно за България.
Следва трансфер до летището за  директен полет до София.
Полетно разписание:
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:  Авиокомпания: BULGARIA AIR
Дата
Полет №
Излита от
Час
Каца в
Час
28 DEC 2023
FB5471 
SOF
  10.00
TFN
14.05
02 JAN 2024
FB5472 
TFN
  13.30
SOF
19.30
Забележка: 
Туроператорът си запазва правата за промяна часовете на полетите до 7 дни преди полет.
Часовете и разписанията са свързани и се препотвърждават и променят от авиокомпанията с която се извършва съответния полет.  
Възможна е промяна на датите и цените на офертите, както и екскурзионната програма при необходимост с предварително уведомление.
ЗАБЕЛЕЖКА: 
Поради натоварения период около празниците, записването за екскурзиите се извършва до 30 дни преди датата на  полета в офис на Аква Тур. С това се гарантира осъществяването на екскурзията.
Препоръчваме да организирате желанията за посещения на екскурзиите още при резервацията на пътуването.
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ
1. Депозит при записване в размер на 50% на човек, който от своя страна е изискуем от хотелиерите и това гарантира запазване на местата в дадения хотел.
2. Пълно доплащане на пакетната цена  до 30 дни преди отпътуване
3. При анулация след доплащане на 50% от пакета се прилагат неустойки съгласно договора за ОП
4. Предлагаме застраховки „ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ‘‘ чрез които се осигурява защита на  предплатените  суми при различни непредвидени ситуации на пътуващите описани в условията на ЗК.
НЕОБХОДИМИ ДАННИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
Три имена на латиница по международен паспорт/лична карта/копие от документа за пътуване/
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин ЛНЧ
Номер на паспорт/лична карта и дата на валидност
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни или изтекла/недостатъчна валидност на документа за пътуване - паспорт/лична карта
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:
Международен паспорт с минимум валидност 6 месеца след датата на връщане или лична карта за пълнолетни лица граждани на Република България/
За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, декларация за съгласие на пътуване с нотариална заверка от единия или двамата родители в зависимост от ситуацията!
Цената включва:
Двупосочни самолетни билети с директен/ чартърен полет/
5 нощувки в предварително избраният от Вас хотел
Пътнически и Летищни такси. При промяна на летищните такси, авиокомпанията си запазва правото да ги актуализира.
Трансфери -летище-хотел-летище
20 кг чекиран багаж на пътник + 7 кг ръчен багаж на пътник
Медицинска застраховка на ЗК ЕВРОИНС с покритие 5 000 евро за лица до 65 г, с включени мед. разходи свързани с COVID 19 при пътувания в чужбина (Не покрива  престой в хотела или нови самолетни билети при положителен резултат от тест направен в чужбина).
За лица над 65 г има завишение на тарифата и същите доплащат разликата
Асистиране при заминаване на летище София от представител на  Аква Тур.
Клиентите се посрещат и обслужват от представител на  Аква Тур на български език
ДЕЦАТА СЕ НАСТАНЯВАТ БЕЗПЛАТНО В ХОТЕЛИТЕ, ОБОЗНАЧЕНИ ДО СЪОТВЕТНИЯТ БРОЙ ГОДИНИ, КАТО В ПАКЕТНАТА ЦЕНА СА КАЛКУЛИРАНИ САМО ТРАНСПОРТА, ТРАНСФЕР И ЗАСТРАХОВКА.
ТРЕТИ ЧОВЕК/ДЕЦА СЕ НАСТАНЯВА НА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО В СТАНДАРТНИ СТАИ
Цената НЕ включва:
Разходи от личен характер
Индивидуални трансфери
Турове и екскурзии на място
Новогодишна вечеря
ЗАСТРАХОВКА ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ - препоръчителна
Медицинска застраховка Assistance с по-високо покритие което можете да направите срещу допълнително доплащане
Доплащане на мед. застраховка за лица над 65г.
Държавни такси/ Градски такси на място
Горивна такса - дължима 14 дни преди отпътуването(Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 14 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 14 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Тенерифе  – 600 долара на тон. 

Наши партньори